Waterdicht Atmosfeer ontwerpen

Luxe badkamer

Luxe badkamer

In deze luxueuze, ruime en lichte badkamer en het aparte toilet werd een mix van kalkstucwerk met een ruwe structuur en het gladde waterdichte pleisterwerk in Barokwit op elegante wijze gecombineerd.

De waterdichte pleisters zijn gemaakt met het Artisan Stucco Mortars vier-lagen systeem aangebracht door Raquel. Het ruwe pleister is aangebracht door Erik Jonkers van Wandstyling.


Project type: Particulier Waterdicht
Locatie: Eindhoven, Nederland
Grootte: 32 m2

Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Waterdicht barokwit stucwerk
Waterdicht barokwit stucwerk - De waterdichte pleisters in deze badkamer zijn alleen in de natte ruimtes aangebracht. Een detail van de wastafel, reflectie van de kraan in het oppervlak van de waterdichte pleister en het douchegedeelte op de achtergrond van de foto.
Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Douche
Douche - Detail van de douche met een nis in de zijwand.
Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Toilet
Toilet - Het aparte toilet en de wastafel in dezelfde stijl als de badkamer.
Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Wastafel
Wastafel - Wastafel met spiegel
Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Wand van toilet
Wand van toilet - De nis in waterdicht stucwerk van het toilet, vergelijkbaar met de nis in de douche.

Atmosfeer ontwerpen

Artisan Stucco kalkpleisters worden met de hand gemaakt van de beste materialen die de natuur te bieden heeft, waardoor zeer fraaie afwerkingen met heldere natuurlijke kleuren en een grote verscheidenheid aan texturen worden bereikt.

Onze sierpleisters worden altijd in nauwe samenwerking met onze klanten ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke individuele behoeften van uw project.

Oorspronkelijk ontworpen voor de decoratie van paleizen en tempels, zullen uw muren een ongeƫvenaarde sfeer van vakmanschap, kwaliteit, luxe en rust uitstralen.

Groot formaat sgraffito

  • 2022 © Artisan Stucco & Ceramics