DienstenDecoratief pleisterwerk

Decoratief pleisterwerk

Atmosfeer ontwerpen

Atmosfeer ontwerpen

Artisan Stucco kalkpleisters worden met de hand gemaakt van de beste materialen die de natuur te bieden heeft, waardoor zeer verfijnde afwerkingen met heldere natuurlijke kleuren en een grote verscheidenheid aan texturen worden bereikt.

Onze pleisters kunnen worden aangepast aan de kleur, de textuur en de technische specificaties die nodig zijn voor het project, wat zorgt voor een uniek mooi, duurzaam en milieuvriendelijk resultaat.

Artisan Stucco kalkpleisters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenprojecten in bestaande gebouwen of in combinatie met moderne bouwsystemen.

Oorspronkelijk ontworpen voor de decoratie van paleizen en tempels, zullen uw muren een ongeëvenaarde sfeer van vakmanschap, kwaliteit, luxe en rust uitstralen.

Uw kleurenschema

Uw kleurenschema

Artisan Stucco biedt u de unieke service van het ontwerpen van de exacte afwerking die nodig is voor uw project.

Onze uitgebreide ervaring met het evenaren van kleuren en structuur voor de restauratie van historische pleisters stelt ons in staat om onze zuiver witte kalk en marmerzanden te combineren met een breed scala aan natuurlijke minerale pigmenten om zo een kalkpleister te ontwerpen dat perfect past bij het kleurenschema van uw project.

Ons traditionele applicatiesysteem, bestaande uit meerdere lagen zorgvuldig aangebracht pleisterwerk en vakkundig vakmanschap met de pleistertroffel, maakt een grote verscheidenheid aan afwerkingen mogelijk, elk met zijn unieke diepte, transparantie, vlam en textuur.

Of u nu zoekt naar een rustiek, ontspannen gevoel of de verfijnde sfeer van hedendaags design, onze gladde waterdichte en fresco pleisters, schuurwerk structuur finish of zelfs kalkverf zullen perfect passen bij het kleurenschema en de atmosfeer van uw ruimtes.

Een middelpunt creëren

Een middelpunt creëren

Artisan Stucco pleisters springen in het oog. Door te kiezen voor een contrasterende kleur, specifieke structuur of zelfs een sgraffito-tekening kunnen we het oog richten op een bepaald deel van de muur. Maak van een hoekje een heerlijke plek om te mediteren of vestig de aandacht van uw bezoekers op een bepaalde plek.

Verlicht de ruimte

Verlicht de ruimte

Wanneer het licht het natuurlijke calciumcarbonaat (calciet) van het stucwerk raakt, wordt het gesplitst en gereflecteerd in afzonderlijke stralen, die zich met verschillende snelheden en richtingen verplaatsen, waardoor een levendige kleur en diepte ontstaat.

Artisan Stucco pleisters en verven vertonen een dubbele breking die extra licht in uw huis brengt, waardoor uw muren tot leven komen met een heldere gloed terwijl het zonlicht langzaam over de muren beweegt.

Meer informatie

Artisan Stucco heeft veel ervaring opgedaan door een grote verscheidenheid aan particuliere, commerciële en restauratieprojecten.

Klik hieronder voor een overzicht van de belangrijkste projecten waar we aan gewerkt hebben of neem contact met ons op voor meer informatie.

  • 2024 © Artisan Stucco & Ceramics