Waterdicht Atmosfeer ontwerpen

Luxe badkamer

Luxe badkamer

Deze prachtige badkamer, gepleisterd met een vierlagen waterdicht pleisterwerk in Licht Oker en een leempleister in een donkerder tint kleur, is onderdeel van een groter project in een luxe vakwerk woonboerderij uit de 17e eeuw.

De combinatie van edele materialen, structuren, de vlam van het stucwerk en de organische bouwstijl zorgen voor een gemoedelijke atmosfeer.


Bekijk de andere kamers van het project: slaapkamer, rode badkamer, gastenbadkamer, keuken.


Project type: Particulier Waterdicht
Locatie: Cottessen, Zuid-Limburg, Nederland
Grootte: 30 m2

Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Zacht licht
Zacht licht - Het zachte licht dat door de kleine ramen komt, geeft een dromerige sfeer aan de zachte kleurencombinatie van de badkamer die toeneemt als het de kalkpleister wanden raakt.
Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Speels licht
Speels licht - Zachtheid en helderheid is een eindeloos spel dat het licht met de muur speelt als de zon van positie verandert.
Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Licht, schaduw en vakwerk
Licht, schaduw en vakwerk - Het licht speelt met het licht-okeren waterdichte stucwerk, leemstuc en houtwerk.
Waterdicht Stucwerk - Luxe badkamer, Licht, kleur en design
Licht, kleur en design - Licht-oker waterdicht stucwerk en leemstuc.

Atmosfeer ontwerpen

Artisan Stucco kalkpleisters worden met de hand gemaakt van de beste materialen die de natuur te bieden heeft, waardoor zeer fraaie afwerkingen met heldere natuurlijke kleuren en een grote verscheidenheid aan texturen worden bereikt.

Onze sierpleisters worden altijd in nauwe samenwerking met onze klanten ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke individuele behoeften van uw project.

Oorspronkelijk ontworpen voor de decoratie van paleizen en tempels, zullen uw muren een ongeƫvenaarde sfeer van vakmanschap, kwaliteit, luxe en rust uitstralen.

Lichte luxe badkamer

  • 2024 © Artisan Stucco & Ceramics