Waterdicht Atmosfeer ontwerpen

Pearl Grey Badkamer

Pearl Grey Badkamer

Deze badkamer combineert zowel een waterdicht grijs stucwerk als schuurwerk pleister in helder wit, wat licht en dynamiek geeft aan een kelderruimte zonder natuurlijke lichtinval.

Ruim en ontworpen voor comfort, het contrast van de stenen vloer, de gladde grijze wanden en de structuur van het helder witte pleister zijn een perfecte match.


Project type: Commercieel Waterdicht
Locatie: Sint Oedenrode, Nederland
Grootte: 30 m2

Waterdicht Stucwerk - Pearl Grey Badkamer, Waterdicht
Waterdicht - Het waterdichte stucwerk zal nog vele jaren sterk en mooi blijven en heeft weinig onderhoud nodig.
Waterdicht Stucwerk - Pearl Grey Badkamer, Zorg voor detail
Zorg voor detail - In de reflectie op de muur is de perfecte vlakheid van het pleisterwerk waarneembaar. Dit is te danken aan het uitgekiende lagensysteem, dat ook zeer gedefinieerde en rechte hoeken mogelijk maakt.
Waterdicht Stucwerk - Pearl Grey Badkamer, Combinaties
Combinaties - Gecombineerd pleisterwerk bij de wasbak.
Waterdicht Stucwerk - Pearl Grey Badkamer, Waterdichtheid
Waterdichtheid - Het waterdicht maken van de verbindingen van het pleisterwerk met de vloer is een zeer belangrijk detail waar Raquel graag zorg voor draagt. Een juiste afwerking is essentieel om de duurzaamheid van het stucwerk te garanderen.

Atmosfeer ontwerpen

Artisan Stucco kalkpleisters worden met de hand gemaakt van de beste materialen die de natuur te bieden heeft, waardoor zeer fraaie afwerkingen met heldere natuurlijke kleuren en een grote verscheidenheid aan texturen worden bereikt.

Onze sierpleisters worden altijd in nauwe samenwerking met onze klanten ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke individuele behoeften van uw project.

Oorspronkelijk ontworpen voor de decoratie van paleizen en tempels, zullen uw muren een ongeƫvenaarde sfeer van vakmanschap, kwaliteit, luxe en rust uitstralen.

  • 2024 © Artisan Stucco & Ceramics