Particulier Atmosfeer ontwerpen

Badkamer in koraal rood

Badkamer in koraal rood

De structuur, transparantie, diepte en vibratie, opgewekt door de uitvoerige bewerkingen met de troffel van dit koraalrode geavanceerde waterdichte vierlagensysteem is perfect in balans met het oude hout van de vakwerkconstructie van deze luxe woonboerderij. De helderheid van de natuurlijke pigmenten evenaren alleen de kleuren uit de natuur. 


Bekijk de andere kamers van het project: slaapkamer, luxe badkamer, gastenbadkamer, keuken.


Project type: Particulier Waterdicht
Locatie: Cottessen, Zuid-Limburg, Nederland
Grootte: 20 m2

Particulier - Badkamer in koraal rood, Toilet en wasbak
Toilet en wasbak - Rood waterdicht kalkpleister en beige leempleister.
Particulier - Badkamer in koraal rood, Bad met douche
Bad met douche - De vlakheid en de uitgekiende modulatie van de transparante vlam maken deze pleister tot de ultieme luxe afwerking. Koraalrood watervast stucwerk en beige leempleister.
Particulier - Badkamer in koraal rood, Detail
Detail - Reflectie, vlammen en gladheid.
Particulier - Badkamer in koraal rood, Licht en kleur
Licht en kleur - Detail met het raam in de badkamer.

Atmosfeer ontwerpen

Artisan Stucco kalkpleisters worden met de hand gemaakt van de beste materialen die de natuur te bieden heeft, waardoor zeer fraaie afwerkingen met heldere natuurlijke kleuren en een grote verscheidenheid aan texturen worden bereikt.

Onze sierpleisters worden altijd in nauwe samenwerking met onze klanten ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke individuele behoeften van uw project.

Oorspronkelijk ontworpen voor de decoratie van paleizen en tempels, zullen uw muren een ongeƫvenaarde sfeer van vakmanschap, kwaliteit, luxe en rust uitstralen.

  • 2024 © Artisan Stucco & Ceramics